2.3.1 InCrea+ Etkinlikleri Listesi

1. Giriş

InCrea+, kapsayıcı eğitime yenilikçi bir yaklaşım sağlamayı ve eğitici sanat içeriği ve uygulamalarının uygulanması yoluyla refahın teşvik edilmesini amaçlamaktadır. Bunun bir parçası olarak InCrea+ müfredatı, kapsayıcılığın önündeki temel zorluklara (kültürel, sosyal, sosyoekonomik, fiziksel, bilişsel, davranışsal, üstün zekalılık ve yetenek) odaklanan kullanıma hazır öğretim etkinlikleri sağlar. Kapsayıcılığı ve refahı artırmak için sanatsal eğitim etkinliklerinin uygulanmasında bir artışı kolaylaştıracakları umulmaktadır.

Bu özetteki faaliyetler, üzerinde çalıştıkları kapsayıcılık konusundaki birincil zorluklara göre gruplandırılmıştır. Bununla birlikte, faaliyetlerin birçoğunun kapsayıcılığın önündeki çeşitli engelleri azaltmaya hizmet ettiği ve bu nedenle bir dizi zorluğun üstesinden gelmek için kullanılabileceği belirtilmelidir.

Tüm faaliyetler aynı yapı ve formatta olup, ihtiyaç duyacağınız malzeme, kaynak ve zaman ile ilgili bilgiler ve faaliyetlerin uygulanması için adım adım talimatlar verilmektedir. Faaliyetler ayrıca öğrenci ihtiyaçlarına, kuruluşun kaynaklarına veya uzmanları dahil etme veya yerel toplulukla ilişki kurma isteğine göre uyarlanabilir.